top of page

Sat, 08 Dec

|

Red Carpet Lounge

R.I.O.T

Onze eerste collab komt eraan! Samen met ROEM en DansBlok presenteren wij: R.I.O.T.: Realistische Ideeën over de Toekomst.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
R.I.O.T
R.I.O.T

Time & Location

08 Dec 2018, 15:00 – 09 Dec 2018, 19:00

Red Carpet Lounge, Stationsweg 31, 2311 AT Leiden, Nederland

About the event

De technologische ontwikkelingen in de afgelopen decennia zijn razendsnel gegaan. Maar hoe zit het met de maatschappelijke ontwikkelingen? Kunnen we nog in opstand komen in een wereld geregeerd door algoritmes? Gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet of klampen we vast aan het verleden? Deze vragen worden verkend in het R.I.O.T.: realistische ideeën over de toekomst door middel van kunst, dans, workshops en lezingen.

R.I.O.T. komt voort uit een te gekke samenwerking tussen 3 Leidse bewegingen. Alledrie ontstaan vanuit hetzelfde verlangen: de stem van jong Leiden laten horen.

• ROEM, ruimte om echt te maken. Een platform voor jonge Leidse kunstenaars. Vorig jaar is ROEM een creatieve revolutie begonnen en die is nog steeds bezig. Vind ze op www.roemleiden.com

• FEL, Feminist Evolution Leiden - Via lezingen, meetings, boekenclubs, debat en samenwerkingen wil FEL Leiden transformeren tot een feministisch bolwerk van vrijheid. In het Engels en Nederlands terug te vinden op www.feleiden.nl!

• DansBlok is een platform voor professionele dans die voorstellingen houden op bijzondere locaties in Leiden. De fysieke voorstellingen kom optimaal tot hun recht in een speciaal gecreëerde sfeer die zowel intiem als grensverleggend is.. Voor meer informatie: www.dansblok.com

Met een bundeling van krachten brengen wij het publiek uit Leiden e.o. in vervoering en lichten we kort de sluier van de toekomst op. Mis het niet!

Koop hier je tickets!

Share this event

bottom of page